Free JavaScripts provided
by
The JavaScript Source

vingar.se
ufo.vingar.se 
 
Senast uppdaterat 2015-03-21  Copyright

ufo.gif (43753 bytes)

UFO´s

&
Litteratur

 
Svensk UFO-litteratur
 
Tidkrigarböckerna av Mikael Kvist (2 olika)
TIDKRIGARNA I  -  Den kosmiska komplotten


TIDKRIGARNA II  -  Hemliga kunskapen om tiden 


Mycket rekommenderad läsning för dig som är det minsta intresserad av t. ex. UFOs, utomjordingar, tidsresor, jordstrålningsfenomenet sexkantfönster = kristallfönster, gudar, osv. 
Böckerna fyllda av spännande, ny, unik information. 
Läs dem så blir du av med en del inbillningar - om du törs!

Boken 

NÄRKONTAKT MED UFO
En dokumentär berättelse! 6-punktssystem och icke-tidstunnlar - 
öppningar till andra världar och dimensioner?

"Vi har undersökt platser där folk sett UFOs 
och funnit att de ligger på 6-punktssystem... 
För övrigt den enda jordstrålningsenergin, 
som kan mätas med ett mänskligt instrument."
http://www.shekinahmedia.se

Det var författarna Eva Olsson & Tony Eckardt, som visade upp det uppfunna mätinstrumentet, som mäter en sorts jordstrålning, första gången till SSF vid höstmötet i Hågelbyparken 1997. Här berättar de om hur de sprang med slagruta och letade efter de spännande 6-punkts-systemen och försökte hitta dem när de var aktiva. De bad en bekant med utomjordingskontakter, Channie, om en karta. De fick en sådan, del av den finns avbildad i boken. Det tog ändå tid att vänta på att fönstren skulle vara aktiva, så de undrade om de ändå inte kunde få en tidtabell när fönstren var aktiva. UFO´na måste ju ha tillgång till denna info eftersom det var deras transportsystem. De fick så småningom en tidtabell för ett antal fönster på den karta de fått tidigare. Nu blev det verkligt spännande, tänk om tidtabellen stämde, hur skulle man då förklara den? Hur skulle man då bortförklara UFO´na och Channies kontakter? Tidtabellen stämde! Och man hade både slagruta, instrument och sina kroppars känslighet att verifiera tiderna med! Häpp!! Läs hela den spännande berättelsen i boken. I boken kan du även läsa om hur jag med 2 vänner skulle hälsa på Tony & Eva en gång och de bad oss komma 2 timmar senare, de sade inte varför. Det handlade förståss om "besök".

Mätinstrumentet som nämns ovan är tungt och stort och klumpigt att släpa med sig i skog och mark, så de lärde sig att gå med slagruta av Eva Svenssons (Jordstrålningscentrum) farbror och sedan behövde de inget instrument utan bara en liten slagruta eller pekare.

På deras slagrute-nybörjar-kurser visas kartan med utritade fönster och även boken där en liten del av kartan finns liksom en numera inaktuell del av tidtabellen. Kursens praktikdag är inom kartområdet och nära ett riktigt UFO-fönster.
Vid ett kurstillfälle funkade inget när vi skulle gå med våra slagrutor och pekare och söka currylinjer. Vi fattade noll tills stortrollet, som brukar vara med, pekade uppåt på ett UFO som låg där i väntan på att fönstret intill skulle bli aktivt så det kunde åka hem från Jorden, där de varit på besök. Jag kollade och visst låg det där bara några hundra meter upp och tydligen störde oss så mycket. De ligger alltså nästan alltid i en frekvens (?) som gör att de inte syns med vår vanliga syn, utan man får använda s.k. auraseende eller slagruteteknik osv för att hitta dem. Jag bad dom snällt att gå upp tusen meter och sa att ni ligger ändå utanför den inflygningsrutt Arlanda har idag så det gör ju inget. Det tog inte en minut innan de sakta steg upp och slagrutorna och pekarna fungerade igen. Tack sa vi och bockade.

En annan gång skulle vi träna just auraseende under slagrute-nybörjar-kursen och jag stod på en gravkulle, som vi aktiverat, och deltagarna skulle försöka se min aura.
Jag hade märkt att ett Plejadiskt UFO landat och att en kille jag träffat tidigare var med oss och lite provocerande ställde han sig bredvid mig på gravkullen. Ingen ser nog honom mer än Eva tänkte jag. Plötsligt säger en kille: Vem fasen är det som står i knappt synlig profil bredvid Per-Uno? Då blev vi ju tvingade att säga som det var. Nu ska vi säga att killen sa att Plejaderna inte är en planet som vi tror, utan utomjordingarna ser det som en riktning sett från Jorden ut i universum. Vår besökare var från 2:a galaxen i den riktningen. Hur många bebodda planeter det finns i första eller andra galaxen har jag ingen aning om, men det säger ju att många av oss jordingar nog är ute och cyklar ibland när det gäller "geografiska" angivelser osv...

 Jordstrålningscentrum har även naturväsen-kurser där man får lära sig mer.
Kolla även vingars naturväsen-sida: http://devor.vingar.se
 

CHANNIE
De båda böckerna
"En utomjordings dagbok"

och 
"En ängels dagbok"

En spännande hemsida: 
www.algonet.se/~newage

 

Utländsk UFO-litteratur
 
 

 

 

PÅ EGNA UNDERSIDOR:

UFO & litteratur
http://ufo.vingar.se/litteratur.htm
UFO´n & implantat
http://ufo.vingar.se/implantat.htm
Karlavagnen:  Finns utomjordingar?
http://ufo.vingar.se/karlavagnen.htm
UFO´s & radar
http://ufo.vingar.se/radar.htm
UFO´s & diverse erfarenheter från Slagrutenytt
http://ufo.vingar.se/slagrutenytt.htm
UFO´s & hur man kan hitta dem
http://ufo.vingar.se/hitta-ufos.htm
UFO´s & deras radio-kommuniktion
http://ufo.vingar.se/radio.htm
UFO´s & You Tube
http://ufo.vingar.se/video.htm
UFO´s & kritiker
http://ufo.vingar.se/kritiker.htm

 

 

 

Till UFO-Startsidan
Till vingar.se