Free JavaScripts provided
by
The JavaScript Source

vingar.se
ufo.vingar.se 
 
Senast uppdaterat 2009-09-11  Copyright

ufo.gif (43753 bytes)

UFO´s

&
kritiska röster

 

KRITISKA RÖSTER:


Så länge man gömmer sig bakom skygglappen "ovetenskapligt",
så kommer man inte långt och man behöver inte anstränga sig med att behöva ändra sin invanda snäva världsbild. 

Tänk om alla våra medmänniskor, som berättar om UFO-upplevelser och möten med för andra "osynliga väsen" inte är dumma "idioter"?
Tänk om det är majoriteten, som dömer dem som är "idioter"?
Tänk om det finns intelligenser på en mängd olika plan, som vi normalt inte uppfattar med den lilla våglängd vi ser med våra ögon.
Tänk om vi skulle försöka sammanställa dessa fakta för att försöka komma närmare det som idag är "oförklarligt" och/eller "ovetenskapligt". 

När det handlar om denna för de flesta osynliga världen finns det många felkällor. Eftersom det är något det inte finns ord och uttryck för har vi svårt att även för varandra beskriva upplevelser av "andra dimensioner" eller "ovanliga frekvenser" på entydiga sätt. 

Det lär finnas starka krafter som vill "mörka" detta område, både bland människorna, t ex religionerna och bland utomjordiska intelligenser. Bl a från deras håll för att vi människor inte är mogna att ta hand om teknologin på ett positivt kärleksfullt sätt. Vi skulle använde ny teknik för att kortsiktigt öka vår rikedom och makt på bekostnad av fred mellan folk och miljön. Det visar vi idag på alla tydliga sätt med råge i alla civiliserade stater. Och starka utomjordiska maktstrukturer lär ligga bakom mycket styrning och "mörkning" av fakta för människorna. Ett sätt att "strypa" infoflödet lär vara utbyggnaden av elektriciteten och mobiltelefonnäten, fast det låter tvärtom för den oinvigde. Strålningen lär hindra våra möjligheter att, som "alla" andra intelligenser i universum, mentalt ta kontakt med andra.  

"Vetenskap och Folkbildning" har som mål att slå ner på all "pseudovetenskap" utan att försöka sätta sig in i något ämne mer än att konstatera att det är ovetenskapligt, vilket utövarna redan vet: Allt som inte syns finns inte. Allt som inte vetenskapligt kan förklaras är bluff och hjärnspöken. osv osv.   home.swipnet.se/vof-trestad/start.htm 
Roger Skoog om "Den stora UFO-myten", kanske kul & nyttigt att se hur de som inte vill sätta sig in i ämnet resonerar: home.swipnet.se/vof-trestad/artiklar/a21.htm 
Just nu är "Vetenskap och Folkbildning" orsak till en anmälan till "Granskningsnämnden för radio och TV" pga sitt fula agerande i TV-programmet NOVA mot Dan Mattson. Det normala är att "Granskningsnämnen.." nästan aldrig törs bry sig, så läs om vad de anser är ok som beteende i vår svenska TV:  home.swipnet.se/~w-33505/

En annars välarbetad innehållsrik sida som paranormal.se 
kan ni ju kolla på för att se inställningen till UFO´n. 
Man stänger likt "Folkvetts-folket"  in sig blundande i ett hörn i ett fönsterlöst rum och att det kan finnas andra dimensioner än denna kan man ju inte ens fantisera om. Folk med egna upplevelser och de som har "aurasyn" och ser "ovanliga" frekvenser där man bl a kan se både UFO´n och annat, ja de går man glatt förbi, sparkar på smalbenen och kallar det hjärnspöken o dylikt.

Ovanstående sidor ger fler länkar, har jag missat något bra säg till mig.
Har du annan spännande och (som du tror är) riktig UFO-info är jag också intresserad!
info at vingar.se

 

PÅ EGNA UNDERSIDOR:

UFO´n & implantat
http://ufo.vingar.se/implantat.htm
Karlavagnen:  Finns utomjordingar?
http://ufo.vingar.se/karlavagnen.htm
UFO´s & radar
http://ufo.vingar.se/radar.htm
UFO´s & diverse erfarenheter från Slagrutenytt
http://ufo.vingar.se/slagrutenytt.htm
UFO´s & hur man kan hitta dem
http://ufo.vingar.se/hitta-ufos.htm
UFO´s & deras radio-kommuniktion
http://ufo.vingar.se/radio.htm
UFO´s & You Tube
http://ufo.vingar.se/video.htm
UFO´s & kritiker
http://ufo.vingar.se/kritiker.htm

 

Till UFO-Startsidan
Till vingar.se