Free JavaScripts provided
by
The JavaScript Source

vingar.se
ufo.vingar.se 
 
Senast uppdaterat 2009-09-11  Copyright

ufo.gif (43753 bytes)

UFO´s

&
radio-kommuniktion

 

UTOMJORDINGAR
&
DERAS "RADIO"-KOMMUNIKATION

Jag var med några personer och träffade en utomjording en gång och frågade hur de kommunicerar eftersom vi från jorden gör allt med antenner som lyssnar av "de flesta frekvenser för jämnan".
Svaret var att radiokommunikation är praktiskt utesluten pga tidsfaktorn och den effekt som skulle krävas och att strålningen är sjukdomsframkallande. Vi använder vad ni kallar "telepatiskt kommunikation" istället, då kan vi direkt koppla upp oss mot vem som helst, var som helst i hela universum. Ni människor har i regel förträngt den förmågan, som är vanlig mellan olika "intelligenser" i universum, t ex naturväsen, utomjordingar, änglar, guider/ledsagare osv osv....

Tidsfaktorn:
    Vetenskapliga experiment har visat att "delar av ljuset" kan gå ca 300 gånger (?) snabbare än det vi trott vara maxhastighet. 
    F.d. FOA-forskaren docent Arne Groth använde tillfället då en meteorit krockade med Jupiter till att mäta tiden för energierna att nå jorden. Tiden var känd exakt både då krocken skulle ske och när ljuset skulle träffa jorden. Men mycket snabbare än ljuset kom en annan energi.
    PSI-spåret är en energiform som troligen går "snabbt som tanken" likt "telepatisk kommunikation" över alla universa/galaxer. PSI-spåret är det första parapsykologiska experiment som med otroligt lyckat resultat undersökts vetenskapligt. Tyvärr har det ännu bara undersökts i Sverige, först när det blir upprepat blir det "en vedertagen vetenskaplig sanning". 
   På annan plats kan du läsa om sexkantfönster/kristallnätet/6-punkts-system och om den roll de enligt uppgift spelar för flyg mellan planeter. Tiden för en färd, om jag minns rätt, lär vara 0,00043 sekunder gånger 3 mellan två planeter som för tillfället har en "aktiverad uppkoppling".

Här på jorden pratar en del känsliga om att de blir störda av bl a mobiltelefoner och all el och strålning som ökar starkt nu? Jag känner en tjej som vid ett blindtest kunde avgöra varje gång om en för henne dold mobiltelefon i närheten var på eller av, dock vill inte våra vetenskapsmän tro på sådant och tillverkarna kan ju inte medge att de vet något negativt med tanke på ev skadeståndskrav. 

När "ett utomjordisk väsen" fick frågan om elens skadlighet för oss blev svaret vi fick: Det stämmer tyvärr bra, el och alla sändare hör till "dåliga saker" för er på jorden. Det är dock mycket mer komplicerat än vad ni vet idag. Det finns utomjordingar som har intresse av inte för många/fel människor kan ha (mentala) kontakter och få veta för många sanningar. 

 

PÅ EGNA UNDERSIDOR:

UFO´n & implantat
http://ufo.vingar.se/implantat.htm
Karlavagnen:  Finns utomjordingar?
http://ufo.vingar.se/karlavagnen.htm
UFO´s & radar
http://ufo.vingar.se/radar.htm
UFO´s & diverse erfarenheter från Slagrutenytt
http://ufo.vingar.se/slagrutenytt.htm
UFO´s & hur man kan hitta dem
http://ufo.vingar.se/hitta-ufos.htm
UFO´s & deras radio-kommuniktion
http://ufo.vingar.se/radio.htm
UFO´s & You Tube
http://ufo.vingar.se/video.htm
UFO´s & kritiker
http://ufo.vingar.se/kritiker.htm

 

Till UFO-Startsidan
Till vingar.se