Free JavaScripts provided
by
The JavaScript Source

vingar.se
ufo.vingar.se 
 
Senast uppdaterat 2019-10-23  Copyright

ufo.gif (43753 bytes)

UFO´s

&
implantat

 

UFO´n & implantat

Försök till förklaring, bara delsanning
och det är bara en bråkdel som kommer fram här, inte ens genomtänkta delar...

Implantat är alltså något som bl a utomjordiska väsen sätter in i oss ungefär som vi tycker det är ok att sätta diverse saker på alla våra tamdjur och vilda djur för identifikation och spårning. 
Implantatet gör att de som satt dit det kan
 - följa vad vi gör,
 - hindra/försvåra oss från att ta kontakter
 - påverka våra tankar om "andlig utveckling"
Det finns liknande saker som våra guider o andra vi har kontakt med använder som "trådar" för att hålla nödvändig kontakt...

Plockar man t ex av oförstånd bort fel saker kan man tappa en del av sina förmågor...
En del stora "själar", som redan har eller kan få möjligheter till starka förmågor,
kan bli ett "hot" för styrande grupper och därför få styrande/störande/hindrande implantat.
Plockar man utan kunskap bort ett dylikt kan de komma och sätta in ett nytt av värre sort. För en del implantat har sändare till en för de flesta osynlig liten "grej", ofta i sovrumstak eller vägg i huset, och via detta märker insättarna om implantatet hittats, förlorat sin förmåga eller tagits bort osv. Då kommer de och sätter in nya, ibland med låskoder, t ex 4 par 2-siffriga koder, så man har ungefär en chans på miljonen att gissa rätt, om man nu lyckats göra så insättarna inte märker vad man håller på med. Det finns även de som har "lager" med passiva implantat. Mer än en av våra mest andliga medier har börjat skriva böcker eller kommit igång rejält sedan de lyssnat på sina guider och blivit rensade på rätt sätt av rätt person.

När någon person fokuserar på och söker och hittar implantatet, så kan  insättaren eller implantatets "logik" ibland märka det.
Då kan någon utomjording komma farande "andligt" så fort han har tid, speciellt om du är viktig att ha koll på eller vanligare att "implantatets logik"
gör så att personen svarar fel med slagruta, pekare, pendel eller kinesiologi/muskeltest-svar. "Felet" kan så man hela tiden svarar tokigt eller så styrt man önskar att personen ska svara, om insättaren/logiken förstår detta. Det är alltså ett sätt att hitta sådan "styrning" för den som är uppmärksam och har kunskap om tekniken. Det finns de som kan lägga en temporär skyddsbubbla som i alla fall tillfälligt stänger av implantatet, om man hittar plats och storlek osv. Har man gjort detta på rätt sätt börjar personen svara rätt, om ej finns ytterligare implantat med samma frekvens eller från samma grupp och då får man söka vidare. Implantatet kan ha trådar till andra implantat i kroppen, sitter det t ex i hjärtat/bröstet, är det ibland till axlar och ljumskar osv.

Det är ju känt och har t o m visats i svensk TV hur läkare hittat oförklarliga föremål hos folk. Det är ibland implantat, men normalt syns de inte på röntgen/ultraljud.
 
Implantaten kan vi få på olika sätt:

De kan sprida som flygblad vid folksamlingar...
vid en del Stockholm Water Festival kom UFOs och låg över centrum och spred sådant, och väldigt många "råkade" ha samma sort, de verkade självstyrande så de hamnade rätt... men jag vet ingen som stod och kollade så noga. Någon som vet får gärna höra av sig med mer info om det som står på denna sida.
Vid den sista festivalen hade en del med UFO-kontakter, bl a jag och en vän, fått nog och bett om hjälp, då låg ett jättestort UFO med diameter på ca 1500 meter över gamla stan som en buffert för att hindra "fel" UFOs att komma dit.
Jag och andra som var på plats såg hur det gick till.
 
UFO har landat med uppgift att sprida implantat:

Några personer var i ett storstad en eftermiddag.
En hade "aura-seendet" påkopplat och ropade till de andra:
"Se upp, det kommer några konstiga ´typer´, som ser ut att vilja sätta implantat!"
En person reagerade då genom att skarpt säga till:
"Du är inte välkommen att vara här i huset och påverka eller röra oss alls, stick!"
´Typen´ stack då ut och ställde sig bakom ett träd. Personen blev mycket misstänksam och sa till de andra, något är skumt, för om vi upptäcker ´typen´,
så är det ju idiotiskt att tro att vi inte ser att han går och gömmer sig bakom ett träd i trädgården. Den som var mest ´avancerad´ kollade då noggrannare och upptäckte att ´typen´ var en sorts halvrobot med begränsad intelligens. Kollade vidare och fann ett UFO ett par hundra meter bort och såg kanske ett dussintal likadana ´typer´ som vandrade omkring från hus till hus i området. Snabbt kom man överens om att detta ju måste stoppas: en med förmågor gick mentalt in i UFOt till det "väsen" som var boss och bestämde och styrde.
Pratade med bossen och sa:
"Så här får ni inte hålla på, det är ett övergrepp mot människans fria vilja! Sluta genast upp och ge er iväg!"
Svaret mycket nonchalant och kort med axelryckning:
"Vi gör som vi vill, det kan ju inte ni människor hindra!"
Den energikunniga/starka människan på besök i UFOt sa då:
"Om ni inte sticker så kommer jag att börja förstöra ert UFO!"
Svar: "Haha! Ni varken ser oss eller UFOt eller kan göra sådant....!"
Människan: "Eftersom du inte frivilligt avslutar detta, så börjar jag bränna i ditt UFO, men eftersom jag är snäll, så börjar jag försiktigt på väggen bakom dig som inte har ledningar. Om du vill att jag ska sluta säg till och det betyder att du återkallar alla dina medhjälpare och sticker så fort som möjligt och aldrig kommer tillbaks. Nästa gång jag hittar ett UFO från din grupp på Jorden så bränner jag utan att fråga först, har du förstått vad jag sagt?"
Bossen med en överlägsen axelryckning: "Haha, ni människor är ofarliga, blinda och döva idioter och kan inte hindra oss att göra precis vad vi vill!"
Då började den personen sakta bränna sönder lite försiktigt på en sida av UFOt, och det dröjde inte många sekunder innan han skrek:
"Sluta genast med det där! Vi avslutar och sticker!"
Bossen kallade in alla "implantat-spridare", som skyndsamt gav sig till UFO...
Personen sa: "Som jag sa: Om vi ser er igen så bränner vi sönder UFOt utan att varna er nästa gång! Vi och våra UFO-vänner har tagit `märkning´ på er och UFOt så vi kan följa eller hitta er fr o m nu var ni än är."
Det tog bara några minuter så lyfte UFOt och efter kanske 5 minuter var de i Sydeuropa över Frankrike.
Men att visa att man behärskar sådana här metoder kan verkligen vara livsfarligt.
De som vill fortsätta trappar ju upp och tar till svårare och värre metoder och försöker naturligtvis stoppa sina fiender, det vore naivt att tro något annat och både dessa och andra personer har fått "stryk" i andra sammanhang utan att göra så här drastiska farliga saker.
 
Implantat är en lång och komplicerad historia med snarlika varianter med andra syften.

Våra guider (jordiska och utomjordiska) kan ha något liknande så de hör när vi behöver "support", eller när de av oss som är medvetna "ropar" på dem.
Plockar man bort sådant kan man förlora en del av sina starkaste förmågor.

Jag som jobbar med större naturväsen har "naturväsen-märkning" som gör att t ex stortroll/landskapsdevor märker när jag kommer in i deras område. De kan också "läsa ut" vem jag är och vad jag kan, även om de inte träffat mig tidigare.
Det handlar inte om att de ser och som en del stora "väsen" läser in vårt eget unika "universella namn" utan något annat jag inte riktigt har koll på.

Om man får kontakt med en del mer utvecklade "intelligenser",
så kan de sätta "kommunikationstrådar" på oss.
Med hjälp av dem kan vi ta kontakt om vi behöver kalla på dem för att de behöver veta något, eller om de behöver hjälpa till etc...
Våra vänner har koll på oss, så de märker om något "speciellt viktigt" händer oss.

Flera människor med regelbundna medvetna kontakter med UFO-utomjordingar,
har implantatliknande föremål för att de ska kunna hålla koll på oss
och vi ska kunna be om hjälp när vi behöver det. En del healers plockar bort även sånt och då tappar man sin ofta viktiga värdefulla kontakt. Men vi väljer ju själva vilka som får peta på oss och göra olika saker. De flesta tror att de kan och vet allt.  Sånt kom man överens om innan man gick ner på Jorden, så ens gamla vänner kan ha kolla och hjälpa till i den mn de får. Men även sådana nyttiga/viktiga implantat kan skada och en gång när jag var med en av våra smartate mediala tjejer fick vi order att åka till hennes hemplanet och där snackade vi med deras boss och högsta grupp om detta. De sa att de inte säkert kunde se hur vi reagerar i vår dimension, men efter en lååång sittning med deras expertgrupp kom jag på hur vi kunde lösa problemet:
Jag hade ju mycket kunniga guider med erfarenhet av bl a implantat och vi kom överens om att nästa gång de åkte till Jorden så skulle de ta med olika sorters implantat och hennes guide skulle då ta kontakt med den av mina guider som kunde mest och sedan skulle de prova ut vad som passade bäst och störde minst, för hon ville ju inte tappa kontakten.

Sådant funkar sekundsnabbt oavsett var de är i universum.
Sedan finns begränsningar vad vi kan få hjälp med, vi är här som människor för att lära oss och har en del karma både enskilt och som familj och större grupper och vi behöver förstå helhet och be genomtänkta saker för att få hjälp och råd.

osv....
Styrande & påverkande...

En del implantat kan vara störande på ett sätt som många tycker är oetiskt, omoraliskt och icke-kärleksfullt eftersom de styr hur vi kan tänka, hur vi kan kommunicera, t ex genom s k kanalisering (som även kan sägas innefatta information vi får omedvetet på olika sätt)... men det är ett annat kapitel och det sker motsvarande påverkan på diverse andra sätt både från utomjordiskt och jordiskt håll.

Även utomjordingar får implantat av andra utomjordingar, av maktskäl för att försöka styra upp dem så det passar och även de högsta råkar ut för sådant.
Jag och andra har själv rensat flera utomjordingar på implantat de vanligen inte hade en aning om, även planetbossar som tidigare sysslat med att sätta implantat på andra, eller så bara kände de att något var fel, men inte vad.
Nyligen plockade jag ett par implantat på en utomjording som blev mycket tacksam och han sa att de hade starka misstankar om att deras planets högsta boss troligen hade implantat, men att de inte kunde plocka bort det, så ev kommer han till Jorden framöver. Men som jag sa till utomjordingen, det gäller att de ser upp, för det är inte helt ofarligt för Moder Jord-vänliga utomjordingar som är godkända av och ibland jobbar ihop med naturväsen att vara här.

Även alla (?) våra jordiska bossar har styrande implantat. Tyckte mig se likadana implantat på samma ställen på både Bush och Mona Sahlin, men jag vet inte om det var samma frekvens och vilka som satt dit dem, det kräver jobb och samarbete jag inte klarar av när jag står och ser dem. Dylika förmågor behöver jag och de flesta vara på djup alfa- eller helst theta-nivå för att klara av och behöver även "hjälp"...
 
Störande...

Implantaten påverkar oss även fysiskt genom att de stör vår mänskliga kropps energisystem.
De som ser eller kan mäta sådant har ofta sett att om man plockar bort implantat så kan värk och obalanser minska eller försvinna.
Ibland verkar implantat fastna där man redan har obalanser, det kan en del se genom att man kan ha koll på hur gamla personens obalanser är och grovt säga hur gamla vissa implantat är.
Och/eller där de fastnar skapar man obalanser.
Även våra utomjordiska vänners implantat kan störa oss, därför att de inte vet hur vi som  människor reagerar i vår dimension. Och de sätter alltså in sådant för att kunna hjälpa och ha positiv koll på oss. Men om man råkar ha en guide som ser dylikt i sitt guide-nätverk så kan man föra dialog och be att få det utbytt mot en snällare variant.
Ovanligt att guider ser implantat, ev kan de ibland se följderna av det. Guider och utomjordingar ser normalt inte varandra.
 
Hur kan man bli av med implantat?

Oavsett hur man gör så är det viktigt att man har en vettig och riktig metod att jobba efter.
Det finns implantat av många olika sorter och de stör olika mycket och är mer eller mindre svåra att plocka bort och av dem som ser/upptäcker implantat så ser man till 90% bara en del.
Vissa kan sitta på "farliga" platser (hjärna/hjärta/osv) som gör att man måste vara försiktig när man plockar bort dem för att inte åstadkomma skador.
En del syns på röntgen, en del vid ultraljudsundersökningar, men de flesta kan inte spåras av de sökmetoderna, utan den som letar går in och scannar i kroppen, ibland genom att använda "aurasyn" och titta inne i kroppen, eller att vara på djup avslappningsnivå och mentalt med kanske "tredje ögat" eller så gå in och titta i kroppen.
Man behöver veta om det finns något som ska bort och i så fall om jag som hittar det får plocka bort det utan att skada personen. osv osv...
Det är mycket nyttigt och bra om man använder den frågeteknik som man går igenom länge och rejält på en del slagrute- eller pendel-kurser (bl a hos Jordstrålningscentrum i Stockholm). den frågetekniken gäller även vid kanalisering och sådana här jobb, men man behöver förståss komplettera med frågor som är relevanta med avseende på vad man sysslar med. Obs att som jag skrev tidigare, att en del implantat gör så att vi svarar fel...

Om man konstaterat implantat kan man försöka kolla vem som satt dit det och eventuellt kan de plocka bort det om man ber på rätt sätt, snällt, bestämt och kärleksfullt... Det går att prova även om man inte är bombis.
De som satt in det kan plocka bort det lika säkert som de satte in det, förhoppningsvis.

Det är mycket bra att kolla sådant här med sina healing-guider, under förutsättning att de behärskar området och kan och ser implantatet och förstår effekterna av både implantatet och din healingförmåga.

I början hade de flesta implantat en huvud-frekvens. Men det finns även implantat som har flera frekvenser samtidigt. De som kan detta gör på olika sätt men jag tror detta är mer eller mindre generellt:
Ett sätt att ta bort implantat är att hitta och fokusera på exakt på rätt frekvens och plats för att bränna/lösa upp det och allt måste göras på ett sätt som inte ställer till skada för den som har implantatet i sig förståss. Det är hyfsat lätt att ha gehör och hitta en ton, men försök att höra och framförallt sjung 2 toner exakt och länge, det "knepar" till det. Alltså minskar de som sätter dit dylika implantat risken att människor lätt plockar bort dem. Vi har råkat ut för sådant i början innan vi hajade vikten av riktig frågeteknik och tog bort utan att vara i alla fall hyfsat säkra på att de inte skulle sätta in nya istället för det man plockade bort. Ganska elementärt, men många missar sådant.
Det finns även "anordningar" av olika sorter som placeras i t ex sovrum för att styra/påverka oss i önskad riktning.
Det finns hinder för "tankeutbyte" som placerats ut över många platser.
Det lär enligt en del, som dubbelkollat detta, finnas sändare av jordiskt ursprung, som skickar ut styrande frekvenser osv osv....
En del implantat har koppling till sändare som oftast sitter i sovrumstaket och om nån hittat implantatet får insättarna besked om det och kommer och sätter in nya värre varianter, t ex med ett lås som består av 4 par 2-siffriga koder och/eller sätter man ännu osynligare dolda passiva varianter som aktiveras när ordinarie implantatet pajats osv osv.

Sensmoral: 
Bli förbaskade på dem som sätter in implantat,
de ska erkänna människans fria vilja som majoriteten av universum gör.
Vi är universella själar som ska leva i kärlek på jorden här och nu.
Det är fel att styra oss på det viset.
Det är fel att göra ingrepp som skrämmer en del och som ofta sätts där vi har obalanser,
annars får vi obalanser därför att implantaten sätts där.
En del utomjordingar kan man förändra genom att skicka renast möjliga kärlek till dem,
sedan finns det något starkt som heter "Silverflamman" som kan påverka även många av de "tuffaste",
men det kräver ganska mycket kunskap hos den som gör det. Lite info har funnits i något gammalt Slagrutenytt.
Att sitta och titta och skicka kärlek när de väl attackerar dig funkar sällan.
 

Jag hittade ett implantat, som utan min vetskap,
tidigare lokaliserats av läkare med hjälp av röntgen/ultraljud...Jag kollade efter "obalanser" på/i en vän, som bad mig göra det...
Hittade ett implantat av utomjordiskt ursprung
och sa och pekade att just här vid ljumsken fanns ett litet trekantigt implantat,
visade med fingrarna exakt hur stort det var
kollade hur djupt under huden det fanns,
att det var mycket tunt
och eftersom jag kände igen frekvensen/sorten,
sa jag hur insättarna troligen såg ut
och sa hur gammalt jag trodde det var, mitten av oktober...

Hon sa:
 - Låt mig berätta.
Jag var inne på lasarettet för operation och före ingreppet kollade läkaren mig med ultraljud. Jag märkte att han förbryllad stannade vid min ena ljumske och vred och vände och ändrade inställningar och bläddrade igenom mina papper.
Sedan pekade han på bildskärmen och frågade mycket förvånat:
- Varför har du en liten inopererad trekantig sak här?
   När gjorde man det och varför?
  Är det någon bromsmedicin, men det står inget i din journal?!?

Hon fortsatte:
- Jag anande ju när han höll på där vad det var han hittat, för jag visste ju att jag vaknat en natt, vet exakt vilken natt det var, 17 oktober, för jag skrev upp det i min almanacka.
Då såg jag några utomjordingar som "låste fast mig", så jag varken kunde röra mig eller få fram ett ljud och opererade in något där.
Men det kunde jag ju inte säga till läkaren, så jag ljög och sa "sanningen":
- Vadå, ingen har berättat något för mig?
Läkaren hittade inget vid operationen, antagligen till sin stora förvåning.
Jag hade ju tidigare berättat om plats och föremålets utseende och om hur utomjordingarna såg ut och ungefär när det var. Det stämmer exakt, sa hon.
Ganska orimliga saker man inte ens borde kunnat gissa sig till.

Jag hittade
- platsen där det var obalans, vid ena ljumsken
- orsaken till obalansen, ett implantat av utomjordiskt ursprung ... inte det första man gissar precis ;-)
- hur djupt det satt
- hur stort det var i centimeter mätt
- vilken form det hade
- hur tjockt/tunt det var
- vilka som hade satt dit det, deras längd och utseende
- hur länge det suttit där

Är du alltför vetenskaplig och därmed ofta enögd av dig,
så är kanske ditt svar att allt bara är flummiga ovetenskapliga fantasier.
Men om man går ett steg längre och tänker efter vad som verkligen hände före detta, så finns kanske någon sanning bakom detta.

Hjärtimplantat som hittats på röntgen:

En läkare i Sthlm hade haft en patient med hjärt-/andnings-problem på besök under några år och när de senast träffades kollade de nya och gamla röntgenplåtar.
På den äldsta såg han 2 prickar vid hjärtat, en i varje hjärtkammare där aortorna går ut, men förvånat sa han att de var borta på nästa röntgenbild och han förstod inte vad det kunde ha varit för något.

Damen är medial hade för några år sedan fått information från en gemensam mycket energikunnig vän att hon skulle ta kontakt med mig, som hon inte alls kände.
Jag åkte till henne, men veckan innan "råkade" (?) en implantat-kunnig vän nämna att han hade hittat något ovanligt:
2 små implantat i en dams hjärta där blodkärlen gick ut.

När jag kom till damen jag lovat besöka kollade jag hjärtat och fann 2 små implantat där, och där måste man ju vara väldigt försiktig med att "bränna" bort skiten för att inte skada vävnaderna. Innan hade hon mått skit och behövt ha syrgasapparat för att kunna andas dygnet runt. Efteråt blev det mycket bättre och hon kunde sova utan den och behövde hjälp bara när hon ansträngde sig.

Vid senaste besöket hos läkaren sa läkaren att de 2 "prickarna" i hjärtat försvunnit på röntgenbilden, men det hade kommit dit en ny större "störning" där, som han inte fattade vad det kunde vara. Allt detta hade jag inte hört tidigare och inte hon heller. Men damen ringde mig och bad mig komma för nu hade hon åter problem med andningen och mådde skit. Jag kollade hjärtat och fann ett ruskigt implantat ca 5 * 3 * 1 cm stort vid hjärtkamrarna. Som tur var hade det inga sändare, men jag kollar alltid så noga jag och mina kunniga guider kan, för att insättarna ska inte märka att jag hittat och tagit bort det. Det finns oftast sändare i sovrumstaket, så även om man bränner implantatet hittar utomjordingarna.

Utländska länkar om UFOs & implantat?

USA-killen DERREL SIMS (dog tyvärr 2018)

Derrel Sims (05-20-14) Alien Implants  2:05
https://www.youtube.com/watch?v=Hj4MabGO4Zg

XZRS: Derrel Sims - His Interaction with Aliens and His Alien Abduction Experienes  1:00
https://www.youtube.com/watch?v=canxcjUYVf8

ET Abductions/Implants/Engineered Entities with former CIA operative Derrel Sims (The Alien Hunter)  1:12
https://www.youtube.com/watch?v=eHXANBzES-8

Ep.967 FADE to BLACK w/ Derrel Sims The Alien Hunter - LIVE  3:00
https://www.youtube.com/watch?v=zxUn9bEvUYw

Ex-CIA Derrel Sims ~ The Alien Hunter ~ Alien Implants, Abductions ~ MUST SEE!  1:36
https://www.youtube.com/watch?v=lQEN-UOf6Yc

The Alien Hunter Derrel Sims - The Best Documetary Ever  2:14
https://www.youtube.com/watch?v=0-HAcTVqT8w

Derrel Sims The Alien Hunter  1:21
https://www.youtube.com/watch?v=tX-G9M47gNs

Former CIA - Alien Are Harvesting, Chiping & Trackin Humans Like cattle, Derrel Sims  1:15
https://www.youtube.com/watch?v=mRldQ59Rj1M

Derrel Sims BUFORA Conference 2003 UFO lecture 1:16
https://www.youtube.com/watch?v=SRic0orJMGI

The Biggest Alien Cover Up of All Time - Retired Spec Ops, Derrel Sims  1:13
https://www.youtube.com/watch?v=ef4-dSvApsc

Project CAMELOT : Derrel Sims - Alien Hunter  1:51
https://www.youtube.com/watch?v=EIQVI5_g4gs

Aliens Are Real & Scarier thhan Yoour Worst Nightmare, Former CIA, Derrel Sims  1:27
https://www.youtube.com/watch?v=8Qvx5fchKGo

Derrel Sims The Alien Hunter - Strange Harbor  0:48
https://www.youtube.com/watch?v=liJc6PD3P5w

Forbidden History Radio Human / Alien Contact: The Physical Evidence - Derrel Sims  2:07
https://www.youtube.com/watch?v=jyqzfE1M7bQ

Derrel Sims, Alien Hunter: Mysterious Disappearences of People and Abductees  1:26
https://www.youtube.com/watch?v=o76BoeDZP2M

Derrel Sims (10-16-07) Physical Evidence Cases  1:54
https://www.youtube.com/watch?v=lWrAnGfsGCs
 
Derrel Sims FULL DISCLOSURE  27 videos
https://www.youtube.com/watch?v=tX-G9M47gNs&list=PLOTVdVzesDmpRDFxZLHmNDsShwUhIC87z
 

PÅ EGNA UNDERSIDOR:

UFO & litteratur
http://ufo.vingar.se/litteratur.htm
UFO´n & implantat
http://ufo.vingar.se/implantat.htm
Karlavagnen:  Finns utomjordingar?
http://ufo.vingar.se/karlavagnen.htm
UFO´s & radar
http://ufo.vingar.se/radar.htm
UFO´s & diverse erfarenheter från Slagrutenytt
http://ufo.vingar.se/slagrutenytt.htm
UFO´s & hur man kan hitta dem
http://ufo.vingar.se/hitta-ufos.htm
UFO´s & deras radio-kommuniktion
http://ufo.vingar.se/radio.htm
UFO´s & You Tube
http://ufo.vingar.se/video.htm
UFO´s & kritiker
http://ufo.vingar.se/kritiker.htm

 

Till UFO-Startsidan
Till vingar.se